BRAND STORY

NATURA SIBERICA BESTAAT AL MEER DAN 13 JAAR, EN IS ALTIJD BEZIG GEWEEST MET HET LEREN VAN HET COMBINEREN VAN DE KRACHT VAN SIBERISCH KRUIDEN EN INNOVATIEF TECHNOLOGIEN.

In 2020 heeft het bedrijf een nieuw niveau bereikt van expertise en ontwikkelde een professionele hair verzorgingslijn ICE Professional van Natura Siberica. Ons lab heeft formules onderzocht en ingrediënten om unieke haarverzorging te creëren producten met een instant wow-effect.

De efficiëntie van ICE Professional ligt in de uitzonderlijke eigenschappen van bio-extracten van Siberische kruiden, die we produceren met onze eigen gepatenteerde methode van ryo-Enzymatic extractie. Verrijkt met de bio-extracten en geconcentreerde actieve ingrediënten, bekend voor hun positieve effect in haar- en hoofdhuidverzorging, ICE Professional brengt ongeëvenaarde kwaliteit tot haarverzorging.

ICE Professional NATUURLIJK & BIOLOGISCH GECERTIFICEERD INGREDIËNTEN

ICE Professional formules zijn gebaseerd op natuurlijk & biologisch ingrediënten, afkomstig uit een van de meest ongerepte en niet verontreinigde regio's in de wereld - Siberië. We halen onze ingrediënten van eigen biologische boerderijen of door middel van Wild Harvesting, wanneer kruiden zijn verzameld in hun natuurlijke habitat zonder het gebruik van welke machine dan ook. Daardoor zijn we erin geslaagd om formules vrij van SLS, SLES, PEG, parabenen, minerale oliën.

ICE Professional TEST DE WERKZAAMHEIDALTIJD!

ICE Professional combineert innovatie, flexibiliteit en efficiëntie voor een snelle reactie op de eisen van stylisten en klanten. De lijn werd geboren na 3 jaar onderzoek, meerdere veiligheids- en werkzaamheidstesten, uitgevoerd door een team van wetenschappers, trichologen en stylisten.

De kern is een unieke innovatieve methode van cryo-enzymatische extractie, die helpt om te leveren een maximale hoeveelheid nuttige componenten van de plant in het product en wordt alleen gebruikt in Natura Siberica.

ICE Professional ONMIDDELLIJK ZICHTBAAR EFFECT.

De producten zijn ontwikkeld volgens de fysiologie van haar en bijzonderheden van elk haartype en haar conditie. Zo kan ICE Professional transformatieve resultaten leveren al na het eerste gebruik. Je ziet en voelt het effect meteen. En het meest belangrijker nog, het is het effect dat blijft. Omdat ICE Professional daadwerkelijk bestaande haar problemen oplost , in plaats van ze te verbergen.

 

Bij Ice-professional is dierenwelzijn een belangrijk thema. Ice-professional test niet op dieren. Wij geloven dat er geen rationele of morele reden kan zijn om te experimenteren op dieren. Miljoenen dieren worden jaarlijks gebruikt en vermoord in naam van vooruitgang. Wij weten dat er betere research methodes zijn.

We zijn een trotse supporter van het Leaping Bunny-programma en moedigen al onze klanten en hun klanten aan om cruelty-free te winkelen. Door cruelty-free te winkelen, ondersteunt u bedrijven die in geen enkele fase van de productontwikkeling op dieren testen, inclusief het testen van ingrediënten.