BETAALMIDDELEN

Bij ICE-professional - Curabello BV kunt u betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal / Bancontact

  • Creditcard

  • Achteraf betalen Op Factuur (betalen Binnen 14 dagen)

  • Bankoverschrijving


iDeal en Creditcard betalingen verlopen via de extra beveiligde Multisafepay Payment service provider, een van de grootste en veiligste betaalplatformen van Europa.

Multisafepay verzorgt het gehele traject van uw betaling. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een extra beveiligde lijn. Zodra Multisafepay uw betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij automatisch een akkoord. Na een succesvolle transactie krijgt u een mail dat de betaling gelukt is waarna wij uw bestelling zullen gaan verzorgen.


iDeal/Bancontact
Met iDeal en bancontact betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel in Nederland op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor uw bestelling gelijk naar u verstuurd kan worden.
In Belgie is Bancontact het meete gebruikte betaal middel.


Creditcard
ICE-professional accepteert Visa en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. ICE-professional kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
Het kan zijn dat ICE-professional contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.

Achteraf betaling Op factuur Binnen 14 dagen:
Wij bieden de optie dat we de producten opsturen en u de factuur digitaal doorsturen via mail zodat de producten snel bij u ter plekke kunnen komen.

We rekenen 10% aan voor deze service omdat vooruitbetalen onze voorkeur geniet.

Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag nadat jij je bestelling ontvangen hebt. Wanneer je ervoor kiest om niet te betalen of vergeet om aan de factuur te voldoen, is er niets aan de hand als je niet binnen 14 dagen betaald hebt. Je ontvangt na 14 dagen een eerste herinnering, waarin je verzocht wordt om binnen 14 dagen te betalen. Wanneer je vergeten was om de factuur te betalen, is dit het gelukje dat je hebt dat je aan je betalingsplicht wordt herinnerd.

Maar na deze tweede termijn van 14 dagen  worden er aanmaningskosten in rekening gebracht, deze zijn bij bedragen tot €2.500,- +15% incassokosten met een minimaal bedrag van €40,- Laat je deze aanmaning ook voor wat het is, sturen we je dossier naar een  incassobureau.

Bank overschrijvingen:
Bij vooruitbetaling wordt het totaalbedrag gestort op de bankrekening van Curabello BV (de moedermaatschappij van ICE-professional). Zie hieronder voor de bankgegevens. In de omschrijving vermeldt u het ordernummer, zodat wij weten om welke order het gaat. Wanneer de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling verstuurd.

Bankgegevens: 
CURABELLO BV
KBC  Bank
IBAN: BE85 7340 6317 5806         BIC: KREDBEBB